SBG Projekt

RING OSS - 08-519 35 800

Om oss

Om oss

Välkommen till SBG Projekt! Vi är era experter på miljöinventering, sanering och rivning i Stockholm. Behöver ni hjälp med delar av detta eller hela processen – kontakta oss!

Vi är i dag 20 anställda och 12 servicebilar redo att hjälpa er med er. 

SBG Projekt i Stockholm

Vårt företag, SBG Projekt, är lösningsorienterat och hjälper er med både miljöinventering, sanering och rivning i samband med olika former av byggprojekt samt renoveringar. Ni får även hjälp av oss med avfuktning och servicearbeten. Vi är baserade i Spånga men tar på oss uppdrag över hela Storstockholm både från företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. 

Tryggt och säkert utfört arbete

De flesta av våra uppdragsgivare är byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och organisationer och vi är medlemmar i Branschorganisationen för byggnadsberedning och Byggmästareföreningen. Vi vänder oss både till företag, byggentreprenader och privatpersoner som behöver utföra en miljöinventering av sin fastighet eller bostad.

Av oss får ni även hjälp med sanering samt rivning av olika slag. Samtliga i vår personal är utbildade i att genomföra säker och riktig rivning.

 

  Branschföreningsmedlemskap             Vi är med i Bygmästareföreningen

 

Du som är villa- radhus och bostadsägare vet väl om att du kan utnyttja ROT-avdraget för renoveringar på grund av dålig miljö? 

SBG Projekt AB


Banmästarvägen 2
163 43 Spånga

08-519 35 800

[javascript protected email address]

556742-9708


h4>Miljöinventering

Sanering

Rivning


logo-image

Om Oss

Gör en miljöinventering inför er renovering samt sanerar och erbjuder rivning.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

SBG Projekt AB

Org nr: 556742-9708
Banmästarvägen 2
163 43 Spånga
Tel: 08-519 35 800

Hitta hit